XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Yacht Tillhandahållande Lista


Yachts är stora fartyg som kan vara mycket dyrt att äga, driva och charter men är ett idealiskt sätt att resa på öppet hav för långa tidsperioder. De är lyxiga och relativt säkra, förutsatt de vet ombord riktiga segling tekniker och kan styra en större båt på havet. Det finns vissa bestämmelser som alltid bör tas med dig när du tar en båt på en resa.

Burk eller frystorkad mat

Icke-hållbara livsmedel bör föras och kan lagras på en hylla eller i en livbåt i händelse av att båten blir strandsatta, sjunker eller du förlorar el. Dessa bestämmelser omfattar konserver som bönor, frukt och grönsaker och nötter och torkat kött som ryckig, som kan ätas och kommer inte att förstöra medan du väntar på att bli räddade eller åtgärda problem med båten.

Vatten

En stor mängd av dricksvatten bör också vara ombord på båten om du blir strandsatta på grund av brist på rent dricksvatten kommer att bli den farligaste delen av som fastnat på havet under en längre tid. Många liter vatten bör vara lättillgänglig och tillgången bör inte vara beroende av gas eller el. Den enda nackdelen är att detta vatten är ganska tung och kan vara svår att spara om båten börjar sjunka.

Säkerhet och kommunikationsutrustning

Flytvästar ska vara tillgängliga för varje medlem av besättningen och alla passagerare, liksom ett par extra för försiktighetsåtgärder. En säkerhets båt eller flotation flotte bör också vara ombord. Besättningen bör veta hur man frigöra denna båt eller blåsa flotten i händelse av en nödsituation. Kommunikationsutrustning som en radio, mobiltelefoner eller fyrar bör också vara ombord, tillsammans med signalraketer.

Kryddor och färska livsmedel

Kryddor kommer att krävas för att hålla maten fräsch och göra det smakar bättre. Och medan färska livsmedel inte kommer att hålla i händelse av ett skeppsbrott eller en katastrof, är det en bra sak att ha ombord så att måltider av fisk, ägg eller nötkött kan tillagas i en formell sätt och göra resa i en yacht verkligen det bästa sätt att resa på öppet vatten. All denna mat kommer att vara beroende av ett kylsystem.