XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Varför skulle en 1997 Buick Park Avenue batteriet laddas ur natten?


Batteriet i en 1997 Buick Park Avenue kan tömmas i så lite som en enda natt. Om din inte startar, kan flera faktorer vara ansvarig.

innerbelysningen

Om din Buick Park Avenue batteri har tömts under natten, kan det bero på att lämna innerbelysningen på natten. Detta kan vara från lamporna lämnas på, eller en dörr lämnas på glänt orsakar ljus att förbli på. Medan lamporna på natten inte alltid garantera en urladdat batteri, är det möjligt beroende på förhållanden som batteriets tillstånd, batteriets ålder, temperatur och tid lamporna brinna utan att motorn är igång.

Radio

Om innerbelysningen är inte problemet, är det möjligt radion var kvar på. Lämnar radion utan att motorn är igång drar ström från batteriet och med tanke på tillräckligt med tid, kan tömma den helt och hållet. Detta gäller särskilt för bilar med eftermarknads ljudsystem.

strålkastare

Ett annat sätt att tömma en 1997 Buick Park Avenue batteriet över natten lämnar strålkastarna på utan att motorn är igång. Under normal drift, strålkastarna dra ström från motorn, som ständigt laddas batteriet. Men om motorn inte är i drift, strålkastare kan lätt tömma batteriet över natten.