XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  HuvudsidaÅterställa en Apple iPhone är en process som återställer enheten till fabriksinställningarna och installerar om operativsystemet. Du kan återställa din iPhone genom att ansluta den till datorn via telefonens USB-kabel, lanserar iTunes och sedan välja "Återställ" -knappen. Du kanske vill återställa din iPhone för att reparera den, förbättra prestanda och överföring ägande. Återställningen kommer automatiskt uppdatera din iPhone operativsystem till den senaste versionen.

Säkerhetskopiering

Alla data, inklusive låtar, applikationer och filmer som laddats ner från iTunes Store, kommer att tas bort och kan inte hämtas från enheten efter restaurering. Apple rekommenderar användare att utföra en säkerhetskopia för att förhindra dataförlust. Du kan manuellt säkerhetskopiera din iPhone genom att ansluta den till datorn via USB-kabeln, starta iTunes, högerklicka (Windows) eller Ctrl-klicka (Mac) din iPhone i sidofältet till vänster och välja "Backup" alternativet.

Reparera

Om din iPhone inte längre fungerar på grund av en skadad iOS uppdatering, programinstallation, problem mjukvara eller hårdvara problem, kan du bli ombedd att återställa din iPhone för att reparera den. Innan du återställer telefonen, bör du alltid försöka andra, icke-förstörande metoder för reparation som mjuk (stänga av telefonen och slå på den igen) och hårt (håll Hem och strömbrytarna samtidigt tills Apple-logotypen visas) återställs. Återställa din iPhone till fabriksinställningarna bör endast försökt om alla andra föreskrivna upplösning metoder har misslyckats.

ägarbyte

Det är en bra idé att göra en fabriksåterställning på enheten innan överföring av äganderätten till en annan part. Återställa telefonen till fabriksinställningar är det bästa sättet att säkerställa än några data, t.ex. program, kontaktinformation och anteckningar, är helt raderas från enheten. Återställa till fabriksinställningarna även möjliggör den nya ägaren att korrekt ställa in iPhone på sin egen bärare.

Prestanda

För mycket data på en iPhone kan få den att köra mindre effektivt. Om du upptäcker att din iPhone har blivit alltför full av kontakter eller program som du inte använder, kan det vara enklare för dig att återställa enheten och installera om program och kontakter som du använder i stället för att plocka igenom och ta bort de som du låt bli. Innan du återställer en iPhone för att hjälpa till att lösa prestandaproblem, försöka lösa problemet först genom att radera data eller program som du inte använder regelbundet.