XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Var kan man hyra ett GPS-system


GPS-navigering, annars känd som en global positioning system, kan vara ett underbart verktyg i dina resor. Med hjälp av en GPS-navigator, kan man hitta vägbeskrivningar till och från punkter och alla hot-spots i mellan.
Oavsett om du vill prova ett system innan du gör ett köp, eller om du bara planerar en resa och vill ha hjälp att nå din destination, hyra en GPS-enhet kan vara precis vad du behöver. Tänk på att de flesta skyltfönster som Rent-A-Center och Arons inte bära GPS-enheter så för att testa en enhet och se vad du får in, måste du hyra en GPS-enhet, antingen från en webbplats eller med en hyrbil.

GPS Planet

Var kan man hyra ett GPS-system


GPS Planet har top-of-the-line apparater. Deras enheter täcker ett stort område för resor, inklusive: Nordamerika, Sydamerika, Europa, Mellanöstern, Asien och Australien och resten av Oceanien. I huvudsak, kunder fylla ut en del grundläggande information om GPS Planet hemsida och sedan systemet kommer att skickas ut innan resan börjar. Paketet kommer att innehålla en förbetald etikett för returfrakten, vilket innebär att den kan återföras från vilken plats som helst. GPS Planet erbjuder även en rabatt på navigationsenheter om du väljer att behålla modellen.
Oavsett var du reser, enheterna själva kostar ungefär $ 10 per dag. Dessutom har alla lägenheter kräver en deposition för det totala beloppet av enheten, så var beredd för en $ 400 $ 500 avgift när enheten hyrs. Eftersom enheterna kan kosta ungefär $ 500 för att köpa, är hyran betydligt lägre än direkt göra ett köp.

GPS4Rent.com

Var kan man hyra ett GPS-system


I likhet med GPS Planet, kunder på GPS4Rent.com beställa märke och modell direkt från deras hemsida och det levereras direkt till dem. En returfraktsedel ingår, och kunderna helt enkelt packa enheten och skicka det tillbaka till leverantören.
GPS4Rent erbjuder ett brett urval av navigationssystem, och dess priser varierar från $ 5,95 för en basmodell upp till $ 19.95 för top-of-the-line-systemet. De erbjuder också specialiserade enheter som Garmin G5 Golf för att förbättra ditt golfspel, eller Nuvi 350 Theme Park som är förprogrammerad med nöjesparker över hela Nordamerika.

YourGPSRentalCompany.com

Var kan man hyra ett GPS-system


Bas i Orlando Florida, erbjuder detta företag Garmin Nuvi 205W vid hastigheter börjar på $ 9.95 per dag. Det är en glidande skala så att enheten kan vara så lågt som $ 5,99 per dag beroende på hur länge du reservera det. Och om du bestämmer du behöver för att hålla enheten en extra dag eller två, din GPS Rental Company förlänger helt enkelt avtalet vid given hastighet (till skillnad från GPSPlanet, som tar $ 24,95 per dag i förseningsavgifter).

Det är viktigt att notera att en ny Garmin Nuvi 205W kan köpas för mindre än $ 200 så om du planerar att hyra enhet för cirka två veckor eller mer, kanske du kan hitta det för samma pris.

Budget Truck Rentals & den Where2

Garmin Where2, baserat på dess Street Pilot-serien, omfattar alla de grundläggande behoven hos en GPS-navigator. I likhet med Neverlost, den Where2 fokuserar på punkt för punkt navigering, språkalternativ och vanligen behövs platser för ett depåstopp (såsom restauranger och bensinstationer). Som med alla biluthyrningsföretag, är GPS-enheter erbjuds endast som en extra funktion för att hyrbil.

Hertz Auto Rentals & Neverlost

Var kan man hyra ett GPS-system


Magellan, en välkänd GPS tillverkare, arbetat med auto biluthyraren Hertz att göra en varaktig och omfattande GPS-enhet för sina hyrbilar. Med titeln Neverlost, erbjuder punkt för punkt navigering till din destination. Dessutom är det programmerad att tala på 10 språk, och inkluderar populära omväg platser som bensinstationer, restauranger och lokala attraktioner.
Hertz Neverlost finns att hyra på platser över hela landet. Däremot kan navigationssystemet inte hyras av sig själv. De ingår fri-of-avgift på många lyx line Hertz hyrbilar, eller de kan hyras för en nominell avgift. Kontrollera med din lokala Hertz gren för priser.