XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

När du tar en professionell fotograf, är det viktigt att ha alla de grundläggande utrustning i högsta hugg. En av de främsta verktygen du behöver är en ljusmätare. För dem av oss som inte nödvändigtvis är "professionella" fotografer och får inte ha en permanent behov av sådan utrustning, är att hyra en livskraftig, kostnadseffektivt alternativ.

hyra Val

Det säkraste sättet att hyra dyr utrustning är en lokalt betrodd långivare. Att söka mer gynnsamma hyresgäster, först hitta en lista över de viktigaste kamera butiker i ditt område. Din telefonbok Gula Sidorna är alltid ett bra ställe att börja. När du har samlat en ganska komplett lista, gå till on-line fotografi forum, såsom Foto Forum, för att hitta yttranden från andra fotografer som hyresgäster har de bästa rykte. Du kan också prata med fotograferna på lokala studios för att se om de har några personliga preferenser.

Om du hellre vill göra din hyra på linje - där utrustningen skickas till din hemadress - undvika webbplatser som Craigslist och andra, mindre modererade (och därmed mindre säkra) listor. Sikta på en etablerad handlare som har varit i branschen i minst fem år och har positiva recensioner är knutna till den. Inte alltid lita på utdrag publiceras på handlarens webbplats. I stället söka oberoende betyg från köparens resurs som Pris Grabber eller annan konsumentrapporter webbplats. Kom ihåg att om du väljer att hyra på nätet, är du oftast ansvarig för eventuella skador på utrustningen under transport på väg tillbaka till handlaren.

Prisklass

Priset på den utrustning du tänker hyra är mer eller mindre i proportion till dess kvalitet. BorrowLenses.com, till exempel, visar två tillgängliga ljusmätare som spänner i hyresperioder från tre dagar till fyra veckor: SEKONIC 358, som löper från $ 11 till $ 45 och Sekonic L-758DR, från $ 18 till $ 75. Att spara några dollar, gå direkt till en lokal hyresgäst så att du inte kommer att behöva betala för fraktkostnader. Mer avancerade modeller kommer naturligtvis att kosta bara lite extra, men den stora sak om hyra är att du kan få resultatet av en sofistikerad utrustning utan att behöva spendera din livs besparingar.

De flesta hyra lokaler erbjuder en försäkring alternativ som kostar lite mer up-front, men kommer att rädda dig från att betala stora avgifter för eventuell senare skador på mätaren.