XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  HuvudsidaOm du försöker att besluta om att inleda en cel telefon kontrakt, de olika erbjudanden annonseras kan förståeligt lämna dig känslan förvirrad. Men principerna för mobiltelefon kontrakt är egentligen mycket enkelt. Genom att förstå de grundläggande elementen i en mobiltelefon kontrakt, kommer du att sätta dig i en mycket bättre position för att besluta om att börja en, liksom vilket som ska välja.

samtal

Huvudprincipen i en mobiltelefon kontrakt är att man förbinder sig att betala en fast avgift varje månad för en viss tid. Betala denna avgift ger dig ett månatligt belopp samtalsminuter, vilket kommer att beskrivas i ditt kontrakt. Denna ersättning kan variera för olika typer av samtal; till exempel vissa leverantörer anser mark-line och cellulära samtal separat, liksom internationella samtal, som inte ingår i de flesta vanliga samtal minuten planer.

texter

Textmeddelanden ingår också i mobiltelefon kontrakt. Ditt kontrakt bör tydligt beskriva hur många vanliga textmeddelanden ingår i kostnaden per månad. Tänk på att tjänster såsom bild och MMS normalt laddas med en högre hastighet än normalt SMS, så att de inte kan omfattas av kontraktet. Snarare än en viss mängd samtal och en viss summa texter varje månad, med lite mer flexibla avtal du tilldelas ett fast belopp som täcker båda, så att din ersättning delas mellan de två.

Period

Mobiltelefon kontrakt pågå under en viss tid, ibland sträcker sig upp till ett par år. Det är ofta så att acceptera en längre kontrakt gör det möjligt för dig att få en bättre luren, fler samtalsminuter, textmeddelanden och andra tjänster. Med andra ord, ju längre du är villig att åta sig att använda samma leverantör, desto mer får du för dina pengar. När en kontraktsperioden slutar, du är fri att byta till en annan leverantör, men många företag erbjuder incitament för att stanna med dem, till exempel en ökning av din månatliga användning ersättning eller en ny telefon.

Telefonlur

En av de största fördelarna med att ta ut ett kontrakt är att i de flesta fall får du en gratis telefon. Som handenhet Du kan få beror på detaljerna i ditt kontrakt, med de mer sofistikerade modeller naturligtvis endast tillgängligt på de dyrare kontrakt. Men gratis telefoner ingår i hela marknaden utbud av mobiltelefon kontrakt, även med mindre kostsamma paket, som du får en grundläggande, men vanligtvis pålitlig telefon.

Kostar

Ytterligare kostnader som dyker upp med mobiltelefon kontrakt. Även om de flesta av dessa är oftast undvikas, lönar det sig att vara medveten om dem när du avgöra om ett avtal är något du vill gå till. Om du använder telefonen för tjänster som inte täcks av din ersättning, till exempel om du använder mer än din tilldelade antalet samtalsminuter, kommer du medföra extra kostnader. Samtal utanför din huvudsakliga bidrag i allmänhet ut med en högre hastighet. Dessutom, om du bestämmer dig under ditt kontrakt som du vill avsluta det, du kommer att debiteras en uppsägningsavgift, som normalt är en reflektion på kostnaden för din totalentreprenad.