XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Wi-Fi hänvisar till en nätverksanslutning som inte kräver en tråd eller kabel för att ansluta till Internet och är vanligt förekommande på elektroniska enheter, till exempel BlackBerry Curve 3G 9330. Släpptes 2010, kommer denna smartphone med en mängd funktioner, inklusive dubbel mobilnätverksanslutning och flera olika typer av meddelanden.

Carrier Networks

BlackBerry Curve 3G 9330 stöds av Sprint och Verizon Wireless, och kan anslutas till båda flygbolagens 2G och 3G trådlösa nätverk. Telefonen använder Code Division Multiple Access teknik när det gäller 800 och 1900 frekvensband för att ansluta till 2G-nät och CDMA2000 1xEV-DO-teknik för att få tillgång till 3G-nätet. Eftersom 2G-nät har utformats för att hantera huvudsakligen röst- och textdata, använder den för att komma åt och hämta grafisk rikt innehåll kommer att resultera i lägre hastigheter. 3G-nätet, å andra sidan, är utformad för att hantera grafik-rikt innehåll, såsom det som finns på Internet, och ger snabbare hastigheter.

meddelandehantering

BlackBerry Curve 3G 9330 stödjer röst, text, foto och videomeddelanden med hjälp av kortmeddelandetjänsten och multimediameddelanden teknik. Telefonen upprätt också chattjänst som låter dig skicka och ta emot korta textmeddelanden via en Internet-anslutning, genom en mängd olika klienter, inklusive Yahoo !, AOL och MSN. Att utnyttja IM funktionen måste du först skapa ett konto med en IM-klient. Meddelanden som skickas och tas emot med kurvan underlättas genom trådlösa nätverksanslutningar, inklusive Wi-Fi.

mobil e-post

BlackBerry Curve 3G 9330 stöder också mobila e-post via anslutningar till en Post Office Protocol, Simple Mail Transfer Protocol eller Internet Message Access Protocol). Curve användare kan också använda telefonens push-e-funktion, som levererar inkommande e-post direkt till telefonen och kräver inte mottagaren att logga in och manuellt söka efter nya meddelanden. Om telefonen används nära en Wi-Fi-router, alla Internet-anslutningar görs med hjälp av denna anslutning i stället för 2G eller 3G-nät, vilket sparar dig från att använda data tilldelning tillåts av din trådlösa dataanslutning.

Diverse

Trådlös tillgång till Internet underlättas av BlackBerry Curve 3G 9330 inbyggda HTML webbläsare. Telefonen har också en inbyggd Assisted GPS-system som utnyttjar en kombination av cellulära torn och satellitsignaler för att ge navigeringsfunktioner. Denna GPS-funktionen inte använder Wi-Fi-teknik. Med hjälp av trådlös Bluetooth-teknik, låter Curve dig att dela filer med andra liknande utrustade enheter och utföra handsfree-samtal via telefonens högtalare telefon eller ett trådlöst headset.