XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Tips om att köpa en dragkrok


Utslagning vägen med en släpvagn bakom bilen kan vara ett spännande äventyr. Att ha rätt dragkrok koppla en släpvagn till lastbil eller bil kan göra äventyret mycket säkrare. Oavsett om du drar en båt, en husbil eller ett annat fordon, har varje släpvagnens egen dragkrok och hitch mottagare speciellt anpassade till de krav som ställs.

Vet Hitch Klassificeringar

Hitta vikten av din släpvagn, inklusive last. Också bestämma dragkrok av din lastbil eller bil. Detta kan hjälpa dig att räkna ut dragkroken du behöver köpa. Medan många bilar kan dra en lätt släpvagn, välja en lastbil för att dra en släpvagn är vanligtvis en smartare beslut.

Köp en klass I hitch att dra en lätt släpvagn. Typiskt en dragkrok i denna kategori kan dra upp till 2.000 pounds. Du kan sätta högst 200 pounds av vikt på dragkroken. En klass I hitch kan helt enkelt ansluta till stötfångaren eller det kan ha en fyrkantig hitch mottagare.

Välj en klass II-hake för upp till 3500 pounds. Ditt rikligt eller dragkrok bör kunna stödja 350 pounds av vikt från tunga släpvagnen.

Välj en klass III hake för upp till 5000 pounds. Tungan vikt för denna klass är 500 pounds.

Välj en klass IV dragkrok för upp till 12.000 pounds av fordonets vikt. Denna typ av lås kan hantera upp till 1.200 pounds av tunga vikt. Du kan dra klasserna I till IV bakom bilar, stadsjeepar och lastbilar förutsatt att de har dragkrok.

Beställa en särskild dragkrok om din släpvagn behöver det. De två huvudsakliga speciella kategorier är: gooseneck och vändskiva. Båda dessa har en hake mottagare speciellt monterad i botten av lastbilen som drar dem.

Bärande Vikt vs. Distribuera Vikt

Välj en viktbärande hake om du vill att hela vikten av släpfordon som stöds på dragkroken. En viktfördelande hitch sprider vikten på släpvagnen över en dragstång fäst vid fordonet och hjälper till att dragstabilitet, särskilt för större släpvagnar.

Rätt Hitch Storlek

Fastställa att kulan mottagaren på din bil passar bollen på släpet. Detsamma gäller för gooseneck och femte-hjul hitch mottagare samt.

Överväga Professional Installation

Välj en ansedd tekniker som regelbundet installerar missöden. En släpvagn måste vara nivå när bogseras så få skumt nivån är viktig. Upphakning bromsledningarna och en elektrisk sele tar särskilda kunskaper också.