XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Avlägsnande tvärstag

Om din Honda CRV eller SUV har ett takräcke med tvärstag och du vill ta bort det, måste du ta bort de tvärstag först. Dessa tvärstag glida upp och ner kuggstången med hjälp av en skruvklämma på toppen av stativet. Lossa denna klämma på båda ändarna med en stor skruvmejsel tills tvärbalkarna kan dras upp och ut ur racket. Vad som återstår är Honda tak spjälor som monteras på fordonet.

Romving Rack

Observera att på vissa senare modeller tvärbalkarna är en del av racket. De monteras direkt på en remsa av plast som är monterad på taket. Dessa riktningar omfattar både flytt. Först bända bort locket som passar runt basen av takräcket (där det monteras till biltaket). Använd en platt skruvmejsel eller skarpare slutet av en liten kofot för att få denna bit av. Täck slutet med en bit av plast för att förhindra flisning av locket.

Revoming Skruvarna

Du kommer att se en rad av skruvar som håller fast basen till motorhuven. Ta bort skruvarna i takräcket bas. Använda en insexnyckel, ta bort skruvarna som håller fästet till biltaket. I vissa fall kommer du att behöva använda en klick WD-40 för att lossa skruvarna först. Bara spraya det i skruvhuvudena och låt stå i cirka en timme. Lossa med insexnyckel.