XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Svetsning Bed Fabrication app


Vanligast av flatbädds konstruktion, är svetslastbilsflak konstruerad för att hålla utrustningen inom räckhåll, men ofta lämnar svetsare, tankar och tillbehör utsatta för väder och stöld. En lösning är att tillverka en svets säng från en rullande last rack, som glider in och ut från baksidan av lastbilen. När monterad på lastbilen lastställ kommer att hålla svetsare, verktyg och tillbehör förvaringslådor praktisk och säker under beskydd av en underhållningsvärde.

Instruktioner

1 Välj en glidande last rack klassad för den totala vikten av din svetsare och alla tillbehör minus gastankarna, som kommer att montera direkt till pickup sängens.

2 Ta bort bakluckan från pickup med en hylsnyckel.

3 Dra en linje över toppen av bädden monteringsbultar, med en rak kant och filtmärkpenna, längs insidan längden av båda sidor av lastbilens flak. Centrera ramen av lasten rack över märkena på sängen. Markera hål för ramens fästbultar genom fästhålen i lastramen, med pennan. Borra monteringshål i flaket och genom lastbilsramen med en 3/8-tums borr vid markeringarna. Fäst rack ram till truckflaket med 4-tums-långa bultar och en skiftnyckel.

4 Fäst lasten rack plattformen över lasten rack ram, enligt tillverkarens anvisningar. Testa rack, glidande på plattformen i och ur truckflaket flera gånger, för att säkerställa det rack rör sig fritt utmed längden av sängen.

5 Förläng lasten rack plattform på baksidan av lastbilen. Centrera svetsaren på baksidan av lasten rack, 2 fot från änden av plattformen. Borra hål genom fötterna för svetsare och flaket med en 3/8-tums borr. Montera svetsare till flaket med 2-tums långa bultar och en skiftnyckel.

6 Placera verktygslådor, håller svetsverktyg och tillbehör, på flaket i framför svetsare. Borra hål längs sidorna av lastplattformen med 3/8-tums borrkronan. Göra ett hål på varje sida av varje verktygslåda, placera hålen 1 tum från kanten av plattformen. Kör ett bungee rep genom handtaget för varje verktygslåda och glida krokarna av bungee sladdar i hålen i flaket på vardera sidan av verktygslådor.

7 Installera gas- och oxar flaskor, om att driva en gas svetsare. Fäst en bult-on tie-down på insidan hålet på främre insatsen ficka på varje sida av pickup säng med en skiftnyckel. Position en svets tank mot varje insats och bifoga flaskorna till spännband med en spärr tie-down bandet.

8 Tillämpa en-tums hela gummilister till botten av en utsträckt höjd lastbil underhållningsvärde. Skala skyddspapperet av gummilister och tryck på stripp stadigt på topper järnväg.

9 Ställ trucken topper ovanpå flaket skenorna. Kläm topper skenorna till lastbil sängens med lastbil Hack klämmor. Placera en klämma i varje hörn av underhållningsvärde och en klämma i mitten av varje skena, mellan hörnklämmor.

10 Sätt tillbaka bakluckan på lastbilen med bultarna och skiftnyckel.

Tips

  • Säkra alla bultar med lock-brickor för att hindra skruvarna från att lossna på grund av väg vibrationer.
  • Om du kör en elektrisk svetsare, dra flaket ut tillräckligt långt från under lastbilen locket till fullo ventilera svetsare.