XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Sugkoppen på TomTom inte fastnar till disk


Många människor inte lita på besvärliga, papperskartor när de reser längre. De använder en bärbar Global Positioning System (GPS) enhet, till exempel TomTom. TomTom Företaget har ett stort urval av in-dash och bärbara enheter för att hjälpa dig att navigera till din destination. De flesta av de bärbara enheter har en plastskiva som fäster på instrumentpanelen. TomTom fäster skivan med en stor sugkopp, så att du kan se det när du kör. Ibland sugkoppen dyker upp eller inte fastnar på skivan.

Instruktioner

1 Använd en fast tryck i mitten av sugkoppen när du placerar den på disken. Håll ned i ca 15 sekunder för att säkerställa att luft frigörs från inuti koppen. Om detta inte fungerar eller det dyker upp inom några minuter, måste det förmodligen en grundlig rengöring.

2 Rengör skivan och sugkoppen ordentligt. Använd alkohol eller ens ett glas renare och en mjuk, rengöringsduk att göra detta. Sugkoppen kommer grepp bättre om båda ytorna är rena och torra.

3 Placera TomTom i bilen ungefär en timme innan de lämnar på din resa. Många människor lagrar enheten i sina hem eftersom de bara använder det på långa resor eller för att förhindra stöld. Detta resulterar i sugkoppen och skivan är två olika temperaturer, vilket också kan göra det svårare för sugkoppen att hålla sig till disken. Vilket ger enheten tid att nå samma temperatur som skivan hjälper det hålla bättre.

4 Blöt sugkoppen med en droppe eller två av vatten från en vattenflaska. Sprid det runt insidan av sugkoppen med fingrarna. Detta bidrar till att skapa en tät tätning när andra metoder inte fungerar.

Tips

  • Fyll en liten behållare med ett lock med alkohol eller fönsterputsmedel. Förvara den i handskfacket tillsammans med en ren, mjuk trasa och en liten flaska vatten .. Om du upplever detta problem när du är ute och reser, det tar bara några sekunder för att avhjälpa problemet.
  • Försök inte att flytta din TomTom medan du kör.