XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

1998 Ford Mustang utvecklades mot slutet av den tredje generationen av denna amerikanska sportbil. T-Top tappades från 1998 fordonets kropp styling, men annars är den här modellen liknar andra Mustang modeller släpptes tidigare år. Mustang LX fanns i tre modeller 1988: cabriolet, coupe och kombi, och alla har liknande specifikationer.

Motor och Power specifikation

Motorn och effektspecifikationer för 1988 Ford Mustang LX är desamma på cabriolet, coupe och halvkombi modeller. Alla har en 2,3-liters, inline fyra-cylindrig motor som kan producera maximalt 90 hästkrafter och 135 pund-fot av vridmoment.

Transmission specifikation

En fem-växlad manuell växellåda med överväxel levereras som standard på 1998 Mustang LX konvertibla, coupe och halvkombi modeller. En valfri fyra hastighet automatisk växellåda med överväxel kan installeras på alla modeller av 1988 Ford Mustang LX också.

Sittplatser och gas körsträcka specifikation

Alla modeller av 1988 Ford Mustang LX har två dörrar och rymmer fyra personer med säkerhetsbälten. Bränsleekonomin är bra för alla LX-modeller. De får 25 miles per gallon i staden och 30 miles per gallon på motorvägen.