XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Så du har problem med din Sony projektion TV. Sony projektions tv begränsade problem, och det är egentligen bara en handfull av saker som kan vara fel med dem. Det finns några saker som kan gå fel med någon tv och sedan två som är specifika för Sonys.

Är TV: n på?

Om din TV inte vänder på, kontrollera kontakten. Om den är inkopplad, försök tillfälligt ansluta den direkt in i väggen om den är ansluten till ett överspänningsskydd. Om det inte fungerar, kontrollera kabeln har några skador. Om du har använt fjärrkontrollen, försök att vrida direkt på på enheten.

Om TV: n inte verkar vara ganska stänga hela vägen på ...

Detta problem är specifikt för Sony projektion tv. Många enheter har en ljus nära botten fronten som blinkar när TV värms upp, sedan går fast när bilden kommer på. Ibland detta ljus aldrig stelnar, och ingenting händer. Lösningen är enkel; koppla ur tv helt och låt det sitta i några minuter. Sedan koppla in den igen och slå på den igen.

Om TV: n är på men det finns ingen bild ...

När tv slås på, oftast någon form av skrift eller bild visas. Om TV: n är "hela vägen på" men ingenting visas, har din projektorlampa troligen utbränd. Detta är lampan inne i TV som projicerar bilden, och dessa bränna ut med cirka 2000 timmars användning. Du kan beställa en annan direkt från Sonys webbplats; det kommer med manualer enkel installation.

Om TV: n är på, det är en bild, men ingen signal ...

Om så är fallet, kommer du att se något som liknar "Video 5" på skärmen, som indikerar vilket läge TV är i, men det kommer att finnas någon annan bild. Kontrollera kablarna som leder till din DVD-spelare, mottagare, kabelbox eller vilken annan enhet som du försöker använda. Om det inte fungerar, prova en annan källa för att isolera problemet.

Om TV: n har inget ljud ...

Höj volymen, sedan stum och sätta på. Om det inte fungerar, stänga av TV: n och slå på den igen. Slutligen, se föregående avsnitt om ledningar.