XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Sätt att se på textmeddelanden utan mobilen


Alternativet att visa textmeddelanden på nätet kan hjälpa användare mobiltelefon se meddelanden när de inte har tillgång till sina mobiltelefoner. Det är också användbart för föräldrar som vill övervaka sina barns text samtal utan konfiskera sina telefoner. Mjukvaruföretag erbjuder produkter som gör det möjligt att titta på textmeddelanden utan en mobiltelefon. Dessa produkter kostar pengar men erbjuder en mer omfattande sätt att visa texter på nätet. Mobiltelefon tjänsteleverantörer erbjuder också olika onlinefunktioner.

Textmeddelande Spyware

Spionprogram initialt lastas på mobiltelefonen. Väl på plats sänder programmet textmeddelanden till programvaran företagets server. Då meddelandena lagras i ett online-konto för att nås av kontoinnehavaren. Även om mobiltelefon användaren raderar texterna från mobilen, är textmeddelanden spelas in och sparas på webbplatsen.

Online Text Messaging Services

Online text meddelandetjänster låter användare ta emot och skicka textmeddelanden från sina datorer. Användaren måste vara inloggad i tjänstens webbplats för att skapa textmeddelanden och visa svarstexter. Människor som inte har sina telefoner kan logga in på vilken dator som helst och ändå använda SMS för att kommunicera. Många av dessa tjänster är gratis.

Cell Phone Service Providers

Vissa mobiltelefon tjänsteleverantörer erbjuder en möjlighet för användare att skicka textmeddelanden från en dator till en mobiltelefon. Tjänsten kommer att indikera när texten har mottagits men kommer inte att hämta åter texter. Dessa meddelanden går direkt till mobiltelefonen. De skickade textmeddelanden också sparas inte på nätet. Ett annat alternativ som är tillgängliga från vissa mobiltelefon tjänsteleverantörer är förmågan att inrätta ett online-fotoalbum. Detta gör det möjligt för användare att spara bilder som skickas av textmeddelanden till ett online-konto som ska visas eller hämtas senare. Bilder tagna av användarens mobiltelefon kan också sparas på detta onlinealbum.