XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Om du vill få de hetaste nya mobiltelefon till ett rimligt pris, är chanserna goda att du måste gå med på att åtminstone en tjänst tvåårigt. Avslutande tjänsten tidigt kan bära branta avgifter och andra konsekvenser, så det är bäst att gå in i någon överenskommelse att veta exakt vad som väntar från både tjänsten och telefonen. Komma ut ur ditt kontrakt är möjlig, men inte vanligtvis lätt.

Köp dig ut

Det enklaste och enklaste metoden för att få ut av ditt kontrakt är att ringa upp tjänsteleverantören och be dem att avbryta tjänsten. Du kommer att få betala en förtida uppsägning avgift, som vanligtvis hamnar någonstans mellan $ 150 och $ 300. Medan avgiften kan verka skarp först, om du byter till en billigare telefon plan kan det vara billigare att köpa ut det gamla kontraktet än att fortsätta betala sina räntor tills den upphör.

Förändringar

Om du har en per-minut eller per text räntan på din telefon istället för ett obegränsat plan, kanske du att framgångsrikt kunna avsluta ditt kontrakt om hastigheten ändras. Till exempel, om textmeddelanden finns för närvarande fem cent vardera men leverantören ändrar hastigheten till sju cent vardera, denna förändring kan ge dig ett enkelt ut till ditt kontrakt. Varje gång villkoren i ditt avtal ändras kan du försöka välja bort kontraktet genom att tala med en kund-service rep. Var medveten om att detta inte kommer att vara en enkel konversation, eftersom dessa representanter kommer att försöka att hålla dig i ditt kontrakt.

Sälja ditt kontrakt

Om du inte har några långsiktiga förändringar att använda som grund för uppsägning och du inte har råd med tidig uppsägning avgift, kan du försöka sälja ditt kontrakt. Det finns flera tjänster på Internet som tillåter användare att köpa, sälja och handel mobiltelefon kontrakt för en måttlig avgift. Om du väljer att använda denna metod, se till att titta in viktig information om betalningsansvar och andra juridiska konsekvenser; du inte vill att ditt kontrakt kommer runt för att bita dig några år senare.