XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Så här visar en webbplats IP Besökte på en iPhone


När du visar en webbplats på din iPhone, kan du senare vara nyfiken på webbplatsens IP-adress när du ser webbadressen i webbläsarhistoriken. Apple installerar webbläsaren Safari på varje iPhone, som du använder för att ansluta till Internet via Wi-Fi eller en mobildatanät. När du trycker på "History" i Safari är en lista över besökta webbplatser visas men Safari har inte förmågan att översätta webbadresser i IP-numren. Du behöver en tredje part appen visar IP-nummer på en webbplats cachad i Safari webbläsarhistorik.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" knappen som du hittar under iPhones pekskärm.

2 Tryck på "Safari" -ikonen på startskärmen.

3 Tryck på "bokmärke" längst ned på skärmen. Tryck på "History" längst upp på skärmen för att se en lista över de webbplatser du besökt. Tryck på namnet på en webbplats för att ladda den.

4 Tryck på adressfältet, som innehåller webbadressen för webbplatsen du har lagt för att välja det. Tryck på adressfältet och håll fingret tills förstoringsglaset visas. Tryck på "Markera allt" från alternativen och tryck sedan på "Kopiera." Tryck på "Home" -knappen.

5 Tryck på "App Store" -ikonen på startskärmen. Tryck på "Sök" och sedan skriva in en fras som "IP lookup." Tryck på "Sök". Tryck på namnet på ett program från sökresultatet, såsom "GeoIP", "Network Utility" eller "Quick Whois." Tryck på ordet "gratis" eller priset bredvid namnet på IP-lookup appen och sedan på "Install". Fyll i din Apple-ID på prompten. IP lookup apphämtningar till din iPhone.

6 Peka på ikonen för IP-adressen app på iPhone startskärmen för att starta den.

7 Tryck på "IP-adress" eller en jämförbar kommando för att initiera IP-adressen sökning. Tryck och håll sökfältet tills förstoringsglaset visas och tryck sedan på "Klistra in" för att klistra in den adress som du kopierade från Safari. Tryck på "Klar" och sedan trycka på lämpligt kommando på din iPhone, till exempel "GeoIP Lookup" eller "IP Lookup." IP-adressen till den webbplats du kopierade från Safari historia visas.