XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Tekniken för Toshiba DLP-projektor ger en mycket stor bild som ska visas i hög upplösning, med hjälp av antingen en projektor eller en projektion TV. Men dessa lampor har en begränsad livslängd och måste bytas ut för att enheten för att producera en bild. Du kan byta ut glödlampan i din Toshiba TV på bara några minuter.

Instruktioner

1 Stäng av Toshiba TV och låt den svalna. Dessa lampor producerar mycket värme när TV: n är på, och om din beröring det medan det är varmt du kan svårt bränd. Koppla ur enheten från eluttaget.

2 Ta bort lamphuset locket från baksidan av TV: n. Med hjälp av en skruvmejsel försiktigt bort locket för att avslöja den gamla lampan. Med en trasa, ta bort glödlampan från TV genom att först koppla ur den från ledningsnätet. Vicka selen fram och tillbaka tills den kommer fri från glödlampan. Tryck in lampan något och vrid den ett kvarts varv för att ta bort den från lamphuset.

3 Installera den nya lampan. Rör inte den nya lampan med fingrarna, som alla fett eller fingeravtryck från dina händer kommer att skada små speglar i lampan. Istället noggrant hantera lampan med hjälp av trasa. Sätt in den i lamphuset och säkra dörren.

4 Testa enheten. Koppla in och slå på Toshiba TV och se till att den nya lampan är korrekt installerad och att bilden är skarp.

5 Återställ lampans tidsräknaren. Varje Toshiba TV kommer med en lamptimmätaren lagras i sin programvara. Om du inte återställa lamptimern kan enheten sluta fungera när det blir till en viss tid (se din handbok eftersom varje Toshiba TV är något annorlunda). För att återställa din Toshiba lamptimern, stänga av TV, vänta 10 sekunder, håll ner "på", "meny" och "input" knapparna på fjärrkontrollen samtidigt och slå på strömmen igen. Ett gult ljus ska visas i det nedre hörnet av TV indikerar att lampans timer har återställts.