XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Så att ta isär en Sansa


Sansa Fuze är en MP3-spelare släpptes av SanDisk Corporation att konkurrera med iPod. Det är alltid en bra idé att ha en servicetekniker arbeta på din Fuze om du har problem. Men om du inte har råd med en professionell, kan du öppna enheten själv att diagnostisera ett problem eller ersätta en del.

Instruktioner

1 Stäng av Sansa genom att trycka på "Power" knappen i det nedre vänstra hörnet på enheten. Sedan se till att USB-strömkabel tas bort från hamnen i botten av spelaren.

2 Vänd din Sansa över och använda dina stjärnskruvmejsel för att ta bort var och en av de fyra skruvarna i hörnen på baksidan av enheten. Använd sedan fingrarna för att bända den bakre panelen från enheten. Ställ den bakre panelen åt sidan.

3 Använd fingrarna för att försiktigt lyfta den fyrkantiga batteri från facket i den nedre halvan av Sansa bostäder. Ställ batteri åt sidan.

4 Använd din stjärnskruvmejsel för att ta bort de fyra skruvarna som finns i varje hörn av batterifacket. Ställ in skruvarna åt sidan.

5 Använd fingrarna eller spetsen på skruvmejsel för att bända den inre metallhölje från huset av Sansa. Ställ höljet åt sidan. Allt som återstår är den främre ramen av Sansa. Ställ denna ram åt sidan.

6 Vända innerhöljet över att avslöja kretskortet och LCD-skärm. Använd fingrarna eller spetsen på skruvmejsel för att bända upp LCD-skärmen och moderkort ut metallhöljet. Ställ höljet åt sidan. Din Sansa är nu helt isär.