XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Rochester förgasare producerades i över 30 år. Du vill kontrollera alla gjutgods och vakuumpassagen och installera reaktorer vid behov. Utöver dessa steg och andra, kan du ta hänsyn till flera andra kriterier.

Urval

Det viktigaste steget är att välja rätt förgasaren. Rochester gjort mer än 100 typer av B-förgasare. Du måste anpassa förgasaren till prestanda du kommer att kräva. En bil som kommer att göra en hel del racing kan ta 261 eller 292, medan en som inte kunde ta emot 235 eller 261.

väger Gjutgods

Du kanske upptäcker att de Rochester förgasare du har erhållits har skeva gjutgods. Om så är fallet, du kommer att behöva plattor maskin stål för att avhjälpa problemet. Det faktum att denna process måste upprepas vart åren har lett till att vissa auto butiker att upphöra att installera dem.

filmning

Eftersom ett av de steg som ingår i installationen innebär demontering förgasarna, kan det vara lämpligt att dokumentera processen på en videokamera. Du kan berätta proceduren tillbaka till kameran och spela det när det är dags att sätta ihop.