XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

De flesta dragkrokar har en släpvagn svängningspunkt på bollen mellan kopplings, vilket resulterar i trailer gungning vid byte hastigheter eller svarvning. PullRite dragkrokar är utformade för att förflytta vridpunkten tillbaka till bakaxeln på dragfordonet. Detta görs genom att montera hitch under fordonets ram. Konstruktionen eliminerar trailer gungning och möjliggör snävare svängar. Det finns två modeller av PullRite dragkrokar tillgängliga med en valfri förlängning skaft för campare.

70 ° PullRite

70 ° PullRite är specificerad för att rymma en bruttovikt upp till 10.000 pounds och tunga vikter till 1000 pounds. Den har en 140-graders svängvinkeln. Den har även en reversibel boll fäste som nästan fördubblar boll höjd, och en spets-ned funktionen med tre inställningar femgradig när du ansluter. När dragstången är låst i mittläget, kan det rymma vikter till 3500 pounds. Dragstången kan stuvas undan i högra bakre hörnet. Brett åtskilda fästpunkter är utformade för att minska stress till dragfordonsramen.

90 ° PullRite

90 ° PullRite finns i tunga vikt modeller av 1000 eller 2000 pounds och är utformad för att fungera utan behov av gungning kontroll tillägg. En 180-graders vridningsvinkeln är avsedd för god manövrerbarhet utan risk för släpvagnen / fordonskollisioner. Den har också en reversibel boll fäste som nästan fördubblar boll höjd, och en spets-ned funktionen med tre inställningar fem grader. Dragstången kan låsas i mittläget för att rymma upp till 3500 pounds av släpvagnsvikt. Dragstången kan stuvas undan i högra bakre hörnet. Brett åtskilda fästpunkter är utformade för att minska stress till dragfordonsramen. Den PullRite 90 ° är avsedd för besättningen hytten och super cab, fullstora pick-up lastbilar. Den är inte avsedd för standard cab pick-up lastbilar.

Camper Special

Den PullRite Camper Special är en 40-tums förlängningsskaftet utformade för att tillsättas till antingen de 70A ° eller 90A ° PullRite missöden. Den var avsedd för lastbils campare upp till 12 fot i längd. Två modeller finns tillgängliga för 1000 eller 2000 pounds. Fullt utsträckt, den 1000 pounds modellen rymmer tunga vikter på upp till 700 pounds. Den 2.000 pounds modellen rymmer en tunga vikt på upp till 1400 pounds. när den är helt utsträckt. Båda modellerna fungerar utan behov av gungning kontroll tillägg och möjliggöra 140-graders roterande vinkel. Dragstången stows bort på den högra bakre hörnet. Brett avstånd mellan fästpunkterna var utformade för att minska stressen vid fordonsramen.