XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Problem med den digitala Hastighetsmätare på Honda Civic


De flesta Honda Civic har digitala hastighetsmätare. I stället för en analog hastighetsmätare som informerar dig om din hastighet, den digitala hastighetsmätaren anger numeriskt hastigheten på instrumentpanelen. Vissa konsumenter har uttryckt vissa reservationer om digitala hastighetsmätare.

effekter

På Honda Civic forum, har vissa konsumenter klagat över att den ljusa instrumentpanelen som visar hastigheten på din bil är mer störande än en analog hastighetsmätare.

Identifiering

En 1993 Popular Science artikeln noteras att digitala hastighetsmätare runda upp till närmaste tal för din hastighet; en analog hastighetsmätare kan berätta för dig om du ska 55,5 miles per timme, men en digital hastighetsmätare kommer att ange 56 miles per timme. Honda Civic ägare kanske inte kan identifiera sin rätt hastighet och beräkna sin gasförbrukning.

överväganden

Förutom konsumenternas oro, kan alla digitala hastighetsmätare har unika problem. Till exempel, Honda Civic med LCD-display fall kan spricka, stoppa den digitala displayen från att arbeta. Även om ett elektriskt problem uppstår, kommer den digitala displayen fungera.