XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Pontiac Grand Prix Vindrutetorkare Problem


Om problem med en Pontiac Grand Prix vindrutetorkare inte behandlas, kan fordonet inte en statlig inspektion. Problemen själva kan variera från en enkel fix för något mer komplext.

Motor och transmission

Att flytta vindrutetorkare över en vindruta, är en motor och transmission som krävs. Båda är belägna under huven och på baksidan av motorrummet. De är inte mycket snabba lösningar, som delar för båda komponenterna är inte off-the-shelf poster till allmänna fordons återförsäljare. De kan köpas på en delar butik eller beställas på nätet.

torkararmarna

Torkararmarna ser ganska enkel. De är den långa metallstycke som ansluter motorn till själva bladen. Torkararmarna som visar kollisionsskada eller som är böjd kommer att behöva bytas ut. Båda armarna har interna källor, och om de blir utsträckta form, kommer armarna inte stanna mot vindrutan.

Torkarblad Assembly

Torkarbladet aggregatet består av en ram, anslutningspunkt och gummi bladinsats. Om ramen är böjd ur form, kommer bladen inte har full kontakt med vindrutan. Dull, slitna eller slitna bladinsatser kommer inte att flytta vatten på ett effektivt sätt och kommer att göra en skrapande ljud. På grund av tillgänglighet, att dess lätt köpa och byta hela enheten snarare än bara delar.