XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Min Flip kameran inte passar in i USB-port


De flesta Flip modell videokameror kan du ansluta kameran direkt till din dator eller USB-enhet via USB-arm. Denna USB-kontakt fjädrar ut via en låsmekanism, som glider ner på sidan av kameran, utlöser armen för att poppa ut vinkelrätt mot kamerahuset. Om du inte kan passa din Flip kamerans USB-kontakt i datorns USB-port, kan det vara ett problem med Flip kameran själv eller USB-porten i vilken du försöker att koppla in den.

Yttre defekter Connector

Genom slitage, den externa delen av USB connector-- silver fyrkantiga huvudet vid spetsen av arm-- kan bli bucklig, frånkopplad eller på annat sätt skadade och hindrar smidig passar in i USB-porten. Detta kan också uppstå på grund av en tillverkare defekt i USB-kontakten. Kontrollera att armen eller metallkontakt är inte löst, vilket tyder på eventuella skador. Undersök metallkontakt för synliga yttre skador, bucklor eller utbuktningar. Kontaktdonet bör inte böjas eller vara i någon form av vinkel från resten av armen utan bör i stället sträcka sig rakt ut.

Interna Connector Defekter

Den inre delen av en USB-kontakt har en kontakt fäste, utrymme för en andra förbindelse montera från USB-uttaget och en rad av små kopparnålar, vanligtvis fyra, svetsade till botten av berget behållaren i kontakten. Dessa stift kan lossna eller skadas vid användning, eller på grund av att en tillverkare defekt. Inspektera insidan av USB-porten med hjälp av ett förstoringsglas, om det är nödvändigt, för synliga skador. Kontrollera att metallstiften alla ligga plant och helt parallell med varandra mot insidan av kopplingsdonet. Om någon av dem är något böjda, använd en liten platt skruvmejsel eller något annat instrument för att noggrant flytta tillbaka på plats, och sedan koppla in USB-arm igen. Se också till att det inte finns några föremål eller partiklar inuti USB-kontakten.

USB-port Defekter

USB-porten på datorn kan vara defekt, skadad eller trasig om USB arm din Flip kameran inte passar. Kontrollera om det finns synliga skador i hamnen, bland annat en böjd kontaktkort, eller partiklar som lämnats in i hamnen. Om själva hamnen är skadade och datorn har en andra USB-port kan du köpa en billig USB-hubb för att utöka din återstående oskadade port till flera, eller så kan du byta ut USB-porten med en ny.

Fastställande Defekt Typ

Anslut Flip kamerans USB-arm i flera andra USB-portar, företrädesvis på andra datorer eller enheter. Om kamerans USB-kontakten inte passar i en USB-port, är USB-kontakten på Flip kameran sannolikt defekt. Om kameran verkar ansluta korrekt och utan problem på andra USB-portar, är problemet sannolikt USB-porten du försöker använda början. Anslut andra enheter i USB-porten för att se om de fungerar som förväntat, att vara säker.

Flip Kamera garanti

Om anledningen till att Flip kameran inte ansluter till en USB-port är att USB-kontakten eller USB-arm på kameran är defekt och det har varit ett år eller mindre sedan du köpte kameran, kan det fortfarande vara täckt under Flip Video kamera begränsad garanti och support. Flip kamera begränsade ettårsgaranti berättigar dig till gratis hjälp teknisk support och gratis utbyte eller reparation av kameran under vissa omständigheter. Om du har köpt kameran mer än ett år sedan, kommer Flip fortfarande ge dig teknisk support och reparationstjänster för en avgift. Besök Flip Camera supportsida och registrera ett konto gratis, och sedan håller musen över "Produktsupport" -knappen i det övre högra hörnet på supportsidan. Klicka på modell av din Flip kameran från rullgardinsmenyn för att se alla dina supportalternativ.