XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Maglite är ett varumärke av tunga ficklampa som kommer i många olika vikter och storlekar. Stora Maglite ficklampor bärs av poliser eftersom de kan pågå under längre tid och är tunga nog att användas som vapen vid behov. Mindre Maglite ficklampor kan placeras på nyckelringar och användas i situationer där har en kraftfull ljus i fickan är användbart. Det finns många knep för dessa ficklampor.

Laserpekare

Med en extra laser lysdiod från en optisk enhet av antingen en CD-spelare eller en DVD-spelare, kan rätt storlek Maglite omvandlas till en laserpekare. Ta bort denna diod försiktigt med pincett eller handskar på händerna så att ingen av oljan från din hud blir på laser lysdiod, eftersom detta kan påverka den. Avlägsna Maglite lampan och sätt i laser lysdioden på framsidan av den Maglite i dess ställe. Detta fungerar endast med mindre storlek Maglites där lasern LED dioden kommer att passa in. Men om det är korrekt installerad kommer denna laser har tillräckligt med ström för att bränna papper eller någon hud från nära håll, så var försiktig.

Fire Kolv

En mindre Maglite kan omvandlas till en brand kolv med endast ett fåtal ändringar, enligt Going Gear. Skär av trådarna utanför läppen av Maglite efter avskruvning och avlägsnande av ficklampan huvudet, som gängorna har en läpp som håller kolvarna glider in och ut. Detta kan göras med en metall bågfilsblad. Det avslutande locket bör ha teflontejp lindas runt gängorna så det är lufttät. Fyll hålet på slutet med JB svetsförening.

Skär ett lövträd träpinne storlek Maglite kropp och tunn nog för att passa in i den. Det bör finnas en gummi VVS stycke limmas till en ände av pluggen. Ta bort alla delar från huvudet av ficklampan och stoppa några röding tyg inuti så anbud och kolven är allt i ett paket. Använda cykel fett på utsidan av kolven för att underlätta dess rörelse. Riv den charcloth av en större bit från huvudet, saker den i gummi änden av kolven och hålla slut gummi inuti lufttät kroppen av den lilla Maglite. Platsen kolven mot marken och tryck med så mycket kraft som möjligt. Detta bör tända charcloth glöden i gummiproppen och gör att du kan starta en brand.

Maglite Clip Trick

Clips säljs för Maglites så att du kan enkelt lagra dessa mindre ficklampor på bältet. Dock kan dessa klipp kan användas för ett antal olika användbara syften. Klipp dem till gaveln av din säng för en bekväm läslampa på natten eller på visiret i bilen för en hemmagjord inre bil ljus. De kan också klippt till brädden av en mössa som en gruvarbetare ljus, så att du kan se vart du letar efter en kort avstånd framför dig på natten.