XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Lägga till en fjärrstyrning fjärrkontrollen till din Mitsubishi är en lyx som gör att du kan låsa upp dörrarna utan att behöva fumla igenom dina nycklar. En ofta förbisedd funktion av fjärrstyrning är säkerheten det ger, genom att du kan skriva in din bil snabbare och genom att tillhandahålla en panikknapp som låter ett larm om du är i fara. Lägga till en fjärrstyrning fjärrkontrollen till din Mitsubishi tar ett par minuter och kräver inga verktyg.

Instruktioner

1 Lokalisera databordet under förarsidan instrumentbrädan till höger om rattstången. Sätt nyckeln i tändningslåset och lämna nyckeln bytte till "OFF".

2 Anslut kontaktstiften i terminalerna 1 och 4 till en bygel. Låt bygel är ansluten till terminalerna hela programmering processen.

3 Tryck på faran omkopplaren sex gånger inom 10 sekunder för att ansluta terminalerna till bygel. Dörrarna kommer automatiskt att låsa och låsa upp för att indikera att bilen är i programmering läget. Inom 10 sekunder av bilen in i programmering läget genom att trycka på "Lock" -knappen tre gånger på fjärrkontrollen. Dörrarna kommer att låsa och låsa upp, vilket indikerar att fjärrkontrollen har programmerats. Upprepa detta steg för att programmera flera fjärrkontroller till fordonet. Så många som fyra fjärrkontroller kan anslutas till det nyckellösa låssystemet samtidigt.

4 Koppla bort bygel och ta ut nyckeln ur tändningslåset.