XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Sansa är en linje av MP3-spelare som gjorts av SanDisk. De flesta nyare Sansa MP3-spelare är i stånd att låta dig granska fotona på dem; Dock kan vissa äldre modeller lagra foton på sina hårddiskar, utan att visa dem. Processen för att lägga till bilder till en Sansa MP3-spelare liknar överföra en fil. Du dra och släpp bara bildfiler från datorn till enheten.

Instruktioner

1 Anslut Sansa MP3-spelaren till datorn via enhetens USB-synkkabeln. Vänta tills datorn känner av MP3-spelare.

2 Klicka på "Start" ikonen i aktivitetsfältet. Klicka på "Den här datorn".

3 Dubbelklicka på "Flyttbar disk". Detta kommer att öppna roten lagringskatalogen för din MP3-spelare, som är där alla filer lagras. Leta reda på "Bilder" mappen i den här katalogen.

4 Dra och släpp bilder från din dator till Sansa foton mapp: Klicka på en bildfil och håll ner musknappen medan du flyttar filen till mappen Photos, släpp sedan musknappen för att kopiera bilden till mappen. Nu kan du visa bilderna på din Sansa MP3-spelare.

5 Om din Sansa MP3-spelaren stöder inte fotovisning, kan du ändå lägga till bilder till enheten. Dra-och-släpp bilder var som helst inom roten lagringskatalogen. Du kan överföra bilderna till en annan dator eller en USB-kompatibel enhet.