XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Klass 1 Trailer Hitch Specifikationer


Det finns fem dragkrok klassbeteckningar för släpvagnar som dras bakom lastbilar, bilar, husbilar och andra typer av motorfordon. Klass 1 dragkrok specifikation betecknar den rätta bruttodragvikt av typen släpvagn, och den riktiga tunga vikt att dragkroken på ett säkert sätt kan hantera. Klass 1 dragkrokar är vanligtvis konstruerade med hjälp av en enkel viktbärande hake fäst på baksidan av dragfordonet.

Klass 1 Specifikationer

Klass 1 dragkrok specifikation är den lättaste klassen beteckning. En klass 1 dragkrok rymmer en totalvikt på upp till 2.000 pounds, och stödja en maximal tunga vikt av 200 pounds. Klass 1 dragkrokar är typiskt fäst direkt till dragfordonet med hjälp av en dragstång krok eller stötfångare hake, och används vanligen på lastbilar, skåpbilar och större bilar.

Trailer Hitch Typ

Klass 1 dragkrokar som vanligen kommer förpackad med en dragkrok mottagare som enkelt kan anslutas till dragfordonet, vare sig det är en lastbil, skåpbil, minibuss eller sedan. Gemensamma hitch mottagare är monterade och säkrade till dragfordonet med en kulled, kopplare och hitch ball.

Bogsering Säkerhetstips

Det är viktigt att tänka på grundläggande säkerhetsåtgärder vid bogsering en klass 1 dragkrok. Lasten måste vara jämnt fördelad och tillräckligt säkerställd. Det är lämpligt vid bogsering laster att installera förlängda sidospeglar, gör det möjligt för föraren att navigera bakåt och sido annalkande trafik. Man måste också vidtas för att säkerställa att dragsläpvagnen och dragfordonet har lämpliga däck för korrekt lastad med högsta tunga vikten av släpvagnen, säkerställa en korrekt däcktryck och brist på slitage.