XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Leasing ett fordon med dålig kredit kräver tålamod och kreativitet. Konsumenter med lägre kredit poäng kommer att möta högre räntor och en större handpenning, och kan inte kvalificera sig för att hyra alls.

Vad är ett leasingavtal fordon?

En automatisk hyresavtalet är mer restriktiv än att äga ett fordon. I en vanlig bil försäljning transaktionen kommer en konsument äger ett fordon efter att de anbud en full betalning eller i slutet av en överenskommen löptid. I ett leasingavtal, är en konsument i huvudsak "hyra" ett fordon för en föreskriven tid och returnerar fordonet i slutändan. Ett avtal om leasing har i allmänhet en körsträcka privilegium. De flesta körsträcka privilegier tillåter konsumenten att köra ett fordon 12.000 till 15.000 miles per år utan vite. Om körsträcka överstiger den privilegierade belopp, ett straff som sträcker sig från 15 cent till 20 cent per mil belastar en konsument.

Vem är en bra kandidat för att hyra en bil?

Konsumenter som gillar att äga nya bilar var tre till fyra år är goda kandidater att leasa istället. Hyresvillkor vanligen förlängas med perioder av 24 till 48 månader. Konsumenter med god kredit kommer ofta överväga leasing på grund av sin förmåga att få förmånliga villkor, inklusive en låg eller noll handpenning och en låg fast månadskostnaden. Leasing ger också konsumenten möjlighet att köra ett fordon med liten eller ingen underhåll som behövs, eftersom leasingfordon i allmänhet är nya eller nästan nya.

Kredit Krav Hyr ett fordon

Hyresavtal har i allmänhet strängaste av kreditvärderings krav. Leasingavtal kräver i allmänhet att en konsument ha minst kredit värdering av 720 att kvalificera sig. Kredit poäng lägre än 720 resulterar ofta i stödberättigande, en högre handpenning och en högre månatlig betalning. Detta alternativ kan vara mycket dyrare än att köpa, och en konsument bör kraftigt faktor den totala finansierings överväganden.

Alternativ till Leasing ett fordon

Konsumenter med dålig kredit har gott om alternativ att överväga som är mer kostnadseffektivt komma med mindre stränga kreditkrav. Ett alternativ är att välja en billigare fordon att köpa. Ett annat alternativ kan vara att registrera sig för en "on-demand" bil tjänst som Zipcar. Alternativt erbjuder Hertz en månadshyra program utan finansiering, och endast kräver att en konsument har ett kreditkort som att placera en hållare fäste.

Att köpa eller hyra?

Att göra rätt val mellan att äga och hyra, kan hjälpa till att rädda en konsument med dålig kredit pengar och eventuellt bidra till att förbättra deras övergripande kredit poäng.