XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hyr en GPS för säker resa

Med en GPS praktiskt för väg resor är en av de smartaste saker du kan göra för att garantera en säker resa. Försvinner i din hemstad är irriterande nog. Men försvinner i ett främmande område stavar katastrof, särskilt om du reser ensam. Att inte veta vägen kan resultera i att du kör ut ur gas miles från närmaste station, blir strandsatta i extrema väderförhållanden eller sätta dig i riskzonen för de brottslingar som lever på hjälplösa bilister.

I-Unit Versus Handheld

Visst, biluthyrningsföretag som Hertz och Enterprise erbjuder fordon med GPS redan installerade. Men det finns flera fördelar med att hyra en handhållen GPS, snarare än att hyra en bil som har en. Först av allt, kan en in-enhet GPS inte användas i Fotgängare. Så att hitta din väg runt till fots skulle vara så mycket svårare. För det andra finns det ingen garanti för att ett fordon med GPS kommer att finnas tillgängliga på biluthyrningsföretag, eftersom de är hyrs ut på en först till kvarn-först-serve basis. För det tredje, GPS uthyrningsfirmor är mest sannolikt att få de nyaste modellerna, med den mest uppdaterade informationen. Med biluthyrningsföretag, är deras primära fokus inte att erbjuda dig ett GPS-system; det är att erbjuda dig en bil. Men med företag som säljer enbart GPS-system, förblir de konkurrenskraftiga genom att erbjuda sina kunder med det senaste inom globala positioneringsteknik. I själva verket har de flesta GPS-företag utökat sina kartor till att omfatta Europa, Mexiko och delar av Mellanöstern.

Hur mycket kostar det

Som med de flesta konsumentprodukter, kommer priset du betalar för hyra din GPS-system till stor del beror på märke och modell du är intresserad av. Tom Tom ONE, till exempel, hyrs ut för $ 12/3 dagar. En dyrare modell, Garmin C550, kostar $ 14/3 dagar. Ändå andra modeller som Magellan 4040 och Garmin Nuvi kostar ca $ 45/3 dagar.