XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Kan du byter mobiltelefonföretag att få ut av ett kontrakt?


Får ut av en mobiltelefon kontrakt vanligtvis innebär att betala en avgift förtida uppsägning, så det borde inte komma som någon överraskning att många användare försöker avgöra om ett nytt avtal med ett annat företag kommer att släppa dem från deras gamla åtaganden. Medan flytten inte kommer att släppa dig utan konsekvenser, kan det definitivt hjälpa till att lindra smärtan av erhållna avgifter.

Identifiera dina avtal ETF Villkor

De flesta cellulära kontrakt har en klausul som kallas en "förtida uppsägning avgift" som tvingar kunderna att betala en frånkoppling avgift om de lämnar innan deras avtal är klar. Kontrollera om det finns en av dessa avgifter i ditt kontrakt.

Fördelarna med att hoppa till en annan transportör

Många flygbolag tar ut en aktiveringsavgift (vanligtvis omkring 35 $) för att starta nya tjänsten. Dock kommer många leverantörer avstå från denna avgift om du flyttar över från en annan transportör till deras tjänst.

Växla mellan flera Carrier Ägare

Sprint kunder kan byta till Nextel och vice versa utan några avgifter om switchen inträffar samtidigt. Samma växlar har getts till Verizon och Alltel kunder. Om en trådlös bärare äger två mobiltelefonföretag, är omkoppling av bärare tillåts typiskt.

Växla Inom 30 dagar

Amerikanska flygbolag tillåter normalt under en försöksperiod på sina tjänster på 30 dagar, om du flyttar till en annan transportör (port numret) dessa flygbolag kommer inte att debitera dig några avgifter för att avbryta tjänsten. Användare som deltar i fria studier kan debiteras per minut avgift användning för alla minuter förbrukas under försöket (denna term varierar beroende på bärare).

Inget krångel Carrier Change Funktion

Om du vill avbryta ditt kontrakt, kan du helt enkelt besöka din nya bärare och förse den med din gamla bärare kontonummer, lösenord och telefonnummer. Det nya bolaget kommer att slutföra telefonnumret förändras över (portering) och gamla tjänsten kommer att upphöra. Detta kommer att få dig ur ditt kontrakt omedelbart, dock kan ETF avgifter om det krävs av din gamla bärare. Kontrollera senare att det gamla kontot avslutades med din gamla bärare.