XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Kan du aktivera en Sprint telefonen på Verizon Service?


Aktivera en icke-Verizon telefon på Verizon nätet kan vara svårt, men det är möjligt med lite know-how och ett trick eller två upp ärmen.

Tjänsteleverantörer

Varje mobiltelefon tjänsteleverantör har sina för- och nackdelar. Vissa erbjuder "coolaste" telefoner, vissa erbjuder de bästa erbjudanden och prisplaner, en del har den bästa täckningen. Att hitta ett sätt att kombinera med ett par bästa funktionerna från olika leverantörer är en av livets små glädjeämnen.

SPC

SPC, eller service programkod, "är en kod i de flesta CDMA-telefoner som används för att låsa den specifika handenhet" (se referenser 1). Varje mobiloperatören har sin egen förälder SPC, och nästan varje bärare, med Verizon är ett undantag, tilldelar unika SPC-talet till varje telefon de service.

undantaget

Verizon är en av de enda företag att använda ett tilläggsskydd av "000000." Alltel använder också 000000 systemet. De flesta företag kommer inte avslöja deras SPC för allmänheten.

Ändra SPC

Det är där det blir knepigt: För att ändra produktresumén på Sprint telefon till den nödvändiga 000000 produktresumén för Verizon aktivering kommer du behöver lite hjälp från någon som har koll. Om du har en vän på Sprint, be dem. Eller, kan du ringa Sprint och hoppas på en mycket förstående teknisk support agent. Ett annat alternativ skulle vara att be någon som arbetar i en butik eller på Kiosk tillstånd att sälja Sprint telefoner.

Aktivera telefonen

När du har ändrat SPC på Sprint telefon, måste du ringa Verizon att få dem att aktivera tjänsten till telefonen. Detta kommer också att ta lite söt prata, eftersom de kommer att vara lite förvirrad på först. Få schmooze på och njut av din nya tjänst!