XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

iPhone Apps för att blockera Texter


Förmågan att blockera inkommande texter till din iPhone frigör dig från att ta emot oönskade meddelanden utan att behöva gå igenom besväret att ändra ditt mobilnummer. Förmågan att blockera texter på din iPhone är inte en infödd funktion, men text-blockerande program är tillgängliga förutsatt att du är villig att jailbreaka din iPhone.

Text-Blocking Begränsningar

IPhone OS är oförmögen att blockera oönskade textmeddelanden, och det finns ingen text-blockerande program tillgängliga från iStore. AT & T sponsrar ett program som kallas Smart Gränser som ger dig möjlighet att blockera specifika siffror (främst för childproofing) men inte hålla alla textmeddelanden från att nå dig, och det kostar $ 5 per månad från och med oktober 2011.

Jailbreaking för Text Blockering

Jailbreaking telefonen är nödvändigt att ha tillgång till program som blockerar texter. I de flesta fall handlar det om en enkel installation av jailbreaking programvara (t.ex. Spirit) som modifierar iPhone kärn OS. Jailbreaking öppnar iPhone funktionalitet, men det kan medföra att din Apple-garantin, bryter annan leverantör villkor eller skada telefonen.

iBlacklist

När telefonen är jailbreakad, förvärva iBlacklist appen direkt från leverantören platsen. Detta kommer att installera gratisversionen av iBlacklist, som gör det möjligt att ställa upp begränsade svarta listor. Den fullständiga versionen av programvaran måste köpas och kostar ca $ 12 i oktober 2011. iBlacklist hjälper dig att hantera svarta listor för samtal samt textmeddelanden.

iClarified: Skydda din hemliga liv

iClarified är en tredje part källkod som låter dig lägga till PYSL (Skydda din hemliga liv) till din iPhone. En gång installerat, kan PYSL dig att skapa svartlistor och vitlistning för att filtrera dina textmeddelanden. Det kan du också lösenordsskydda textmeddelanden strängar så att du kan visa dem senare i privat.