XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Instruktioner för en BlackBerry Curve 8320 Smartphone som ett trådlöst modem för din bärbara dator


BlackBerry Curve 8320 smartphone är utformad så att du kan använda mobildataanslutning som ett trådlöst modem för datorn. Denna process var en gång ganska komplicerat att ställa upp, men den senaste versionen av BlackBerry Desktop Software gör nästan allt i denna process för dig nu. De flesta cellulära bärare, som AT & T och T-Mobile, som erbjuder tjänster för 8320, kräver att du betalar för förmånen att använda enheten som ett modem.

Instruktioner

1 Kontakta din Curve serviceleverantör och informera dem om att du vill använda din BlackBerry Curve som ett modem för datorn. Du kan bli skyldig att betala en månadsavgift för att använda den här tjänsten. Så snart de lägger funktionen på ditt konto, kan du fortsätta.

2 Installera den senaste versionen av BlackBerry Desktop Software. Om du inte har programvaran, kan du ladda ner det från BlackBerry hemsida.

3 Anslut Curve 8320 till datorn med datakabeln som medföljde enheten. Om Curve frågar om du vill skriva in masslagringsläget, bläddra till "Nej" och välj det. Också nära Autoplay-fönstret när den visas på din dator.

4 Starta BlackBerry Desktop Software program. När programmet laster, titta på nedre högra hörnet där det kommer att läsa "Ansluta." När det ändras till "Sync Alla," du kan fortsätta.

5 Välj knappen "Verktyg" längst upp i fönstret och välj "mobilt Internet" från rullgardinsmenyn. Klicka på rullgardinsmenyn i det nya fönstret som visas och välj din mobiloperatör från listan. Klicka på "OK" längst ned i fönstret.

6 Klicka på "Mobilt Internet" -knappen i det nedre vänstra hörnet av fönstret programvara. Klicka på "Connect" när en ruta visas som talar om att avgifter kan tillkomma. Efter några sekunder, kommer din BlackBerry ansluta till Internet, vilket gör att datorn för att komma åt det också.