XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

De främre spiralfjädrar i en GMC lastbil stödja vikten av fordonet. De kontrollerar också höjd av lastbilen, vilket innebär att om du vill höja eller sänka den främre änden av din GMC lastbil, är en möjlighet att installera nya spiralfjädrar i främre hjulupphängningen. Även om detta innebär en viss tunga lyft, kan du installera nya spiralfjädrar i ungefär en timme, om du har grundläggande gör-det-själv-färdigheter och några vanliga verkstadsverktyg.

Instruktioner

1 Placera fordonet på en plan yta borta från trafiken. LÖSA muttrarna på framhjulen. Blockera bakhjulen och lyfta den främre delen av fordonet med en domkraft på varje sida. Vila fordonet på pallbockar och ta bort framhjulen. Sätt uttagen under den nedre styrarmar. Placera ersättningsspiralfjädrarna i fjäderfickor på utsidan av ramen, och i fickorna på de nedre styrarmar. Lyft fordonet med uttagen tills du kan installera styrspindeln på den nedre styrarmen kulleden, sedan höja jack står detta och vila ramen på pallbockar. Montera de nedre styrarm kulleden bultar för att ansluta knogarna med en U-nyckel.

2 Lyft de stötar upp genom hålet i den undre länkarmen tills den övre av de chocker går genom hålet i toppen av ramen. Bolt chocker till den nedre styrarmen och ramen med tång och en 3/8-tums Ratchet och uttag.

3 Installera Dragstång änden till styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera framhjulen på GMC med rörtång, sedan höja den främre delen av GMC med uttagen. Ta bort jack läktaren, sedan sänka uttagen för att ställa in trucken på marken.