XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Vintern är en farlig tid att vara ute och kör i en bil som inte har förberetts för tuffa förhållanden. I många delar av landet, temperaturen sjunka till nära eller under noll. Din förmåga att se är av yttersta vikt. Se till att du fylla på din spolarvätska med låg temperatur spolarvätska. Detta är speciellt konstruerade vätska fryser inte vid låga temperaturer.

Instruktioner

1 Spola spolarvätskebehållaren med rent vatten. Innan den kalla vintern gör sitt utseende, se till att din spolarvätska är redo för det. Den vätska som används på sommaren är i allmänhet antingen vanligt vatten eller en högre temperatur spolarvätska. Det är viktigt att spola all denna fluid ut ur systemet.

2 Fyll behållaren med låg temperatur spolarvätska när du har spolas vanligt vatten genom systemet och det finns ingen mer vätska eller vatten kvar i behållaren eller systemet. Spolning vattnet genom systemet förhindrar fångade fickor av högtemperaturfluiden. När vattnet fryser, expanderar det och kan spricka slangar eller förseglade plastdetaljer. Den låga temperaturen spolarvätska är speciellt utformad för att inte frysa i extremt låga temperaturer.

3 Driva spolarvätska dispenser tills den nya vätskan har fyllt systemet. Fylla alla delar av brickan systemet kommer att förhindra eventuella skador på dessa delar, bör temperaturen ta en plötslig vändning nedåt.

Tips

  • Passa på att även byta ut vindrutetorkare. De är precis lika viktigt som spolarvätska i vinterförhållanden.