XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur vill kolla min bank balans via en telefon


Internetbank har gjort det lätt för konsumenterna att kontrollera sina bank från hemmet, arbetet och var som helst som ger dem tillgång till Internet. Om du använder en mobiltelefon med Internet-anslutning eller en smartphone, kan du också hålla koll på din ekonomiska situation genom att kontrollera saldot från din telefon i valfritt antal platser. Att göra det är enkelt och användbart om du inte har omedelbar tillgång till en dator.

Instruktioner

1 Klicka på "Internet" -knappen på din mobiltelefon eller smartphone. Beroende på den specifika märke och modell av telefonen, kan ikonen Internet visas som ett klot eller kan inkludera formuleringen "Internet".

2 Skriv in adressen till din bank i telefonens webbläsare, klicka sedan på "Go" eller "Skicka", beroende på den formulering som används av din specifika telefon.

3 Klicka på "Logga in" när telefonen visar din banks hemsida, sedan vänta på inloggningsskärmen visas. Skriv in ditt kontonummer och lösenord, klicka sedan på "Logga in" eller "OK". Skriv in ett säkerhets bekräftelsekod om det krävs av din specifika bank.

4 Välj menyn, vanligtvis med titeln "Vågar" eller "saldon," som ger dig tillgång till ditt bankkonto tillgodohavanden.

5 Klicka på "Logga ut" eller "Logga ut" efter att ha tittat bankkonton, stäng sedan webbläsaren.

Tips

  • Om du använder en smartphone, kontrollera om din bank har ett nedladdningsbart program som låter dig kontrollera kontosaldot. Using an app är snabbare än att kontrollera saldot på smartphone Internet funktion.
  • Undvik att spara ditt kontonummer och lösenord i telefonen. I de fall det förlorade eller stulna, kan någon annan få tillgång till din personliga kontoinformation.