XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur Transfer 8mm videokamera Film till DVD


Åtta millimeter videokamera film, populärt med talisternas, finns fortfarande kvar i många familjers minnessak samlingar. Mestadels används för inspelningen av tysta filmer av födelsedagar och andra viktiga händelser, var 8mm filmen en hobby format, så filmen inte konstruerad för att högsta standard, inte heller var det oftast vårdas väl. Detta innebär att alla minnen fångat på film är inte outplånliga, men bräcklig. Det bästa sättet att bevara dem för alltid är att överföra dem till en dator.

Instruktioner

1 Ställ upp projektorn och projektionsskärmen. Projektionsskärmen bör vara närmare än vad som är vanligt för att titta på filmen. Eftersom du fånga filmen digitalt och digitalkameror kräver mycket mer ljus, måste du hålla skärmen nära projektorn för att hålla bilden ljus. Storlek är inte heller kritisk, och du kommer att uppnå bättre trohet genom att hålla bilden liten.

2 Placera den digitala kameran direkt under linsen. Uttrycka det så nära som möjligt till linsen utan att blockera bilden. Detta kommer att minska effekten kallas "keystone", där bilden är mindre på antingen toppen eller botten, vilket ger en keystone form snarare än en fyrkantig, som det ska.

3 Rulla projektorn och ställa in videokameran så att ramen är fylld med den projicerade bilden.

4 Spola tillbaka 8mm filmen till början och ställa upp för att spela.

5 Rulla digital videokamera, ger cirka fem sekunder av lead-in tid.

6 Rulla 8mm projektor. Låt filmen att spela hela vägen igenom. När filmen är klar, låt kameran rulla för ett par sekunder till, och sedan stoppa den.

7 Överför digitala bilder till datorn med en USB-kabel, en FireWire-kabel eller vad kabel fungerar med kameran.

8 Öppna Toast och importera filmen i din DVD-projekt fil genom att dra det i huvudfacket.

9 Välj och redigera DVD-menyn i det nedre vänstra hörnet. Menyn kan redigeras genom att dubbelklicka på den. Du kan också ta bort menyn genom att markera "Auto-play disk på insats", som kommer att göra skivuppspelning från början när den sätts in i DVD-spelaren. Om du bara har ett klipp, är detta förmodligen det bästa alternativet - en meny bara är verkligen användbart för flera videoklipp.

10 Klicka på den stora röda knappen i det nedre högra hörnet för att bränna DVD. När den är klar att bränna, kommer du att ha din 8mm filmsekvenser bevaras i en stabil digitalt format för eftervärlden. För extra säkerhet, säkerhetskopiera videofiler på en extern hårddisk och förvara den på ett säkert ställe som en brandsäker låda eller ett värdeskåp.