XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur Töm en Auto Tire


År 1898 George Schrader patenterat en ventil som bär hans namn. En Shrader ventil ligger i varje ventilskaft används på bildäck. Det enda sättet att tömma ett däck är att använda ventilskaftet, men det finns tre metoder för att göra så: Tryck schraderventilen tagen schraderventilen eller helt ta bort ventilspindeln. Det sista alternativet i allmänhet används vid inköp av nya däck och ersätta den ventilskaften samtidigt.

Instruktioner

1 Ta bort ventilskaftet locket och tryck ned Schrader-ventil med användning av den omvända sidan av en ringtryckmätare. En liten, metallutsprång är utformad för att trycka ned ventilen och tillåta luft att strömma ut.

2 Skruva schraderventilen inifrån ventilskaftet med hjälp av ett ventilskaft borttagningsverktyg, som är allmänt tillgänglig på auto-delar butiker. Infoga den gaffelformade änden av verktyget över toppen av ventilen och vrida ventilen till vänster. När ventilen unseats kommer luften strömma ut. Helt ta bort ventilen för däckservice.

3 Dra ventilskaftet ut från hjulet och låta luften komma ut med hjälp av ett ventilskaft remover verktyg, som är tillgänglig på auto-delar butiker. Skruva fast änden på trådarna som normalt används för att fästa spindeln locket. När helt säkrad, dra stammen kraftigt så att det hoppar ut ur hjulet och luft kommer att rusa ut.

Tips

  • Skyddsglasögon när du släpper tryckluft.