XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur till Spår Fasta telefoner


När du får ett samtal och inte vet var samtalet kommer ifrån, kan du spåra telefonnumret. Ofta okända nummer hör till telemarketing, och svara på deras samtal kan vara ett irritationsmoment. Du kan också vara offer för ett spratt samtal och vill spåra förövaren, eller kan du rädd att du helt enkelt har missat en viktig förbindelse. Lyckligtvis finns det flera gratis alternativ för att spåra samtal från en fast telefon.

Instruktioner

1 Skriv in numret i din favorit sökmotor. Sätt de senaste sju siffrorna i citat. Försök att använda ett bindestreck eller ett utrymme, eller att söka med eller utan riktnummer. Använda namnet på regionen i stället för riktnummer om du inte får några träffar.

2 Skriv in numret i en omvänd telefonnummer look-up plats. Flera online webbplatser, till exempel WhitePages.com, AnyWho.com eller 411.com, innehåller en databas med fast telefonnummer. Dessa webbplatser kommer att försöka matcha det nummer du angett information i sina databaser. Vanligtvis kan de ge ett namn och en plats för ett fast telefonnummer.

3 Betala en webbplats för att spåra telefonen för dig. Webbplatser med mer omfattande fasta och mobiltelefon databaser kräver ofta en liten avgift för att spåra ett nummer. Några av dessa webbplatser innehåller ReversePhoneDetectives.com, ReversePhoneCheck.com eller NonPublished.com. Söka efter en ansedd webbplats och läsa användarnas kommentarer innan du betalar. Var noga med att granska all programvara innan du laddar ner det, eftersom det kan vara ett virus eller bedrägeri.

4 Slå * 57 om du inte har nummerpresentatör eller numret visas som blockerad. Denna kod aktiverar Call Trace, vilket innebär att telefonbolaget registrerar telefonnummer för dig. Dock kommer företaget inte automatiskt ge dig numret. Du kommer att behöva underteckna ett fullmaktsformulär, och antalet kommer att överlämnas till poliser för vidare utredning. Du måste betala en avgift för att börja den här tjänsten, och vissa företag kräver en månadsavgift eller en avgift för varje gång du använder tjänsten.