XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur till låsa upp en LG AX245


LG AX245 Telefonen har en praktisk låsning på det. AT & T tillåter användare att låsa och låsa upp telefonen samt begränsa samtal för att förhindra extra samtal från görs oväntat. Det är praktiskt eftersom det hindrar dig från att kalkylera oväntade kommandon. LG A x245 flip-telefon var utformad som en enkel att använda telefonen som är liten nog att passa i en ficka, handväska, portfölj eller väska.

Instruktioner

1 Flip öppna LG AX245 mobiltelefon. Fullgöra denna uppgift genom att placera ett finger mellan de två sektionerna av telefonen och lyfta den övre delen av telefonen bort från botten.

2 Ange låskoden i telefonen och tryck på "OK" -knappen. Detta kommer att låsa upp telefonen så att du kan ringa telefonsamtal. Enligt LG AX245 instruktionsboken är låskoden de fyra sista siffrorna i din mobiltelefon telefonnummer. Du kan ändra din låskod genom att gå till menyn, klicka på säkerhet och klicka på valet "Ändra låskod."

3 Kontrollera att telefonen för att avgöra om det är begränsat liksom låst. LG AX245 användarhandboken leder dig att gå till Meny, Inställningar och säkerhet. Ange din låskod hit "Begränsa samtal ingen" och klicka sedan på "OK".

4 Använd LG AX245 flip-telefon för att ringa telefonsamtal eller ta bilder som vanligt när det är olåst.