XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Ta bort en backspegel från en bil vindruta är en enkel process som kan vara nödvändiga på grund av skador som orsakats av en olycka eller en gammal spegel visar oattraktiva tecken på slitage. När den gamla backspegeln har tagits bort, kan en ny backspegel monteras.

Instruktioner

1 Lokalisera den punkt där spegeln själv fäster vid basen av backspegel. Du kommer att se en liten skruv med en hexagon formade fattningen i den.

2 Använd en insexnyckel för att ta bort skruven medan du håller på spegeln med den andra handen. Storleken på insexnyckel behövs för denna uppgift kommer att variera beroende på modell av bilen. Lyckligtvis är insexnycklar vanligen säljs i set, så den uppsättning som du har bör innehålla en nyckel som passar skruven.

3 Dra spegeln ut från basen när skruven har avlägsnats.

4 Lokalisera den lilla hålet placerad i botten av basen. Detta hål innehåller en flik som måste pressas ned för att glida basen av spegeln off av vindrutan.

5 Ta liten skruvmejsel och sätt in den i hålet i basen. Tryck ner ordentligt med skruvmejseln och skjut upp spegeln bort från basen.

6 Använd ett rakblad för att försiktigt ta bort den lilla bit av spegelfoten kvar på vindrutan. Denna bit är hålls på plats av limmet och kommer att behöva skrapas bort.