XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Palm V är en personlig digital assistent (PDA) enhet släpptes av Palm i februari 1999. Det var bland de tidigaste handdatorer släppts. De flesta Palm V PDA köra på en 20 MHz-processor, och använda upp till åtta megabyte internt RAM. Palm V har en pekskärm med en upplösning på 160 x 160 pixlar. Pekskärmen används med en nylon penna medföljer enheten. Demontering din Palm V ger dig möjlighet att felsöka, reparera, byta ut och uppgradera komponenter.

Instruktioner

1 Stäng av Palm V-enheten. Placera enheten med framsidan nedåt på en skrot bit av trä eller metall. Använda en hårtork för att smälta plast självhäftande lim på ytterkanten av höljet. Detta lim fäster de främre och bakre höljesenheterna tillsammans. Kör inte torktumlaren över framför skärmen. Om du gör det kommer att smälta skärmen.

2 Använd en platt skruvmejsel för att bända det bakre huset från enheten. Använd inte fingrarna. Limmet blir varm och kommer att bränna fingrarna. Ta bort den bakre husenheten för att avslöja den interna kretskortet. Omedelbart bort fronthusenheten med din platt skruvmejsel medan limmet fortfarande är varm. Med de främre och bakre höljesenheterna bort, kommer enhetens huvudramen att exponeras. Detta inkluderar LCD-skärmen på framsidan av ramen, och kretskortet inuti baksidan av ramen.

3 Placera ramen med kretskortet vänd uppåt. Koppla ur alla kablar från kretskortet. Vänd ramen över så att skärmen är vänd mot dig. Lyft skärmen ur inramning, och ställ den åt sidan. Ta bort alla Torx-skruvar som fäster huvudkretskortet till utformningen. Lyft moderkortet ur ramen och lägg den åt sidan.