XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

BlackBerry-enheter är utformade för att låta dig hålla kontakten med dina kontakter, kalender och PM medan du är borta från datorn. Enheterna gör detta genom en process som kallas synkronisering, där informationen på datorn och BlackBerry slås samman så att de är desamma. Eftersom detta är en av de viktigaste syftena med en BlackBerry, är processen att synkronisera din Outlook-information till enheten en enkel som endast kräver Manager BlackBerry Desktop.

Instruktioner

1 Starta Manager BlackBerry Desktop genom att dubbelklicka på ikonen. Om du inte har version 6.0 eller senare, kan du hitta länken för att ladda den i avsnittet Resurser.

2 Anslut din BlackBerry 8830 till datorn med USB-kabeln som medföljde. Om enheten frågar om du vill skriva in masslagringsläget, välj "Nej"

3 Tryck på "Organizer" -knappen på vänster sida av skärmen och klicka på knappen "Konfigurera inställningar". Ett nytt fönster öppnas.

4 Placera en bock bredvid "Adressbok". Välj sedan "Microsoft Outlook" från den nya listan över objekt och klicka på "Nästa".

5 Välj vilken typ av synkronisering du vill ha, antingen en tvåvägssynkronisering, där både Outlook och BlackBerry e-post och kontakter läggs till varandra, eller ett sätt synkronisering där en enhet skrivs den andra. Tryck på "Nästa" för att fortsätta.

6 Klicka på "Finish" för att stänga guiden.

7 Upprepa processen genom att placera en bock bredvid "Kalender", "Memo pad" och "Uppgifter" och gå igenom samma guiden för var och en.

8 Klicka på "OK" för att avsluta inställningarna.

9 Tryck på "Sync" -knappen i nedre högra hörnet av fönstret för att starta synkroniseringen processen. Ett fönster kommer att dyka upp som talar om hur många artiklar kommer att förändras. Välj "Acceptera" för att slutföra synkroniseringen processen.