XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

E90 är en Symbian-baserad mobiltelefon släpptes av Nokia 2007. Den har en komplett QWERTY-tangentbord och relativt stor skärm, förutom ett brett utbud av användbara program såsom en automatisk kontaktlistan "Sync" program. Denna Sync program kan användas för att ladda upp din adressbok eller kontaktlista med ditt Google-konto och kan även tillåta dig att slå samman två separata kontaktlistor till en enda lista för både telefonen och Gmail-konto. Synkronisera dina kontakter med Gmail bör bara ta några minuter att slutföra.

Instruktioner

1 Navigera till Google Sync nedladdningssidan och hämta Google Sync.

2 Kör avslutade Google Sync installationsfilen och installera Google Sync på din dator.

3 Lokalisera "Mail for Exchange" på E90. Detta är ett gratis program från Nokia som kan hittas i applistan. Om du inte ser programmet finns där, kan du navigera till Nokia Business hemsida på din E90 att ladda ner den direkt till telefonen.

4 Öppna "Mail for Exchange" och välj "Ja" när du ombeds att skapa en ny profil.

5 Välj "m.google.com" som "Exchange Server." Välj "Ja" för "Säker anslutning" alternativet. Välj sedan "Ja" för "Använd standardporten."

6 Klicka på högerpilen längst upp i programverktygsraden för att gå vidare till "inloggningsuppgifter" inställningssidan. Ange din fullständiga Google-konto adress under "Användarnamn" och ange ditt lösenord under "lösenord." Lämna "Domän" tomt.

7 Ange önskade inställningar för "Sync Schedule", "Kalender" och "Uppgifter". Dessa inställningar påverkas endast av användarinställningar, så om du inte använder schema, kalender eller uppgifter lämnar helt enkelt dem tomma.

8 Klicka på högerpilen längst upp i programfältet för att komma in i "Kontakter" inställningssidan. Välj "Aktivera" för "Synkronisera kontakter."

9 Klicka på högerpilen längst upp i programfältet för att komma in i "Skicka" inställningssidan. Ange önskade inställningar för dessa alternativ. När du är klar med att justera dina alternativ, klicka på "Tillbaka" för att spara dina inställningar. Nästa gång du använder "Google Sync" på din telefon, bör alla dina kontakter importeras och sparas automatiskt.