XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  HuvudsidaVremja är en kinesisk-tillverkade navigationssystem. Det kommer installeras med operativsystemet Android (OS). Funktioner inkluderar en 7-tums skärm, Wi-Fi, SD-kortplats och SMS. Det är enkelt att skicka SMS via din Vremja systemet. Detta ger en praktisk och säker sätt att kontakta dina vänner och familj. När du koppla ihop telefonen med navigationssystemet, kommer du att kunna skicka och ta emot SMS-meddelanden.

Instruktioner

1 Ange din bil. Sätt in nyckeln i tändnings att slå på din bil. Vänta tills din Vremja systemet slås på.

2 Tryck på "Bluetooth" -ikonen. Aktivera den här inställningen.

3 Tryck på "Meny" -knappen på din mobiltelefon. Gå till "Inställningar och verktyg." Välj "Bluetooth" från listan med alternativ.

4 Välj "Lägg till en enhet" alternativet. Leta efter din SatNav systemet i listan. Tryck på "OK" för att para ihop den med telefonen.

5 Vänta på att systemet att känna igen förbindelsen. Ange telefonens PIN-kod. Standardkoden är "0000" Tryck på "OK" för att slutföra synkroniseringen.

6 Säg "Skicka SMS" till navigationssystemet. Säg kontaktens namn eller mobilnummer. När du tillfrågas, kortfattat redogöra ditt budskap. Säg, "Skicka SMS" efteråt.

7 Vänta på prompt att du har ett SMS. Säg, "Listen" för att lyssna på meddelandet. Säg "Svara" för att svara på det.