XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur Sand en rostig bil att måla


Det finns inget som en skalar lack och rostfläckar att göra din resa ser papperskorgen. Medan du kan måla över rost, skulle det inte fixa skadan, så det bästa man kan göra är slipa rost och åter färg. Slipa att rostig bil kommer att ta lång tid och ge dig en bra träning om du gör det för hand, eller så kan du göra jobbet lättare med en sandbläster.

Instruktioner

1 Bandet på en ansiktsmask innan du börjar. Du kommer att skapa en hel del damm och färgpartiklar och du inte vill andas in dem.

2 Passar din makt slipmaskin med 80-grit torr sandpapper för att börja. Denna kvalitet bör ta bort det mesta av färgen så att du kan komma till rost.

3 Ta kraften slipmaskin upp till ytan på din bil. Sedan slå på låg eller medelhög låg. Arbetet slipmaskinen och tillbaka över bilens färg tills alla eller nästan alla av de färgflagor bort och bilen är ner till ren metall. Torka bort eventuella färgflagor med bomullstyg så att du bättre kan se bilens skick.

4 Arbetet inom alla delar av din bil på detta sätt. Innan du kan behandla rost, måste du få bort färgen. Växla till 40-slippapper och arbeta makt slipmaskin över envisa områden för att ta bort färg som inte redan lossna.

5 Spraya metallen med en anti-rost spray för att förhindra rost från att växa tillbaka.

6 Applicera ett lager primer på bilen med hjälp av en aerosol primer. Din bil är sårbar i sin bare metal tillstånd, och primern kommer att skydda den automatiska kroppen tills du har tid att måla.

Tips

  • Hot Rod magazine föreslår att man använder en rakkniv att skala bort billack. Detta fungerar bra på bilar som har varit dåligt målade.