XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Smart bil är den minsta bensindrivna, street-rättsliga fordon till salu i USA. Mottagande utmärkta krocktest betyg och få utmärkt bränsleekonomi, är Smart Fortwo ett bra val för urbana pendlare. Stadstrafik och parkering är lätt på grund av den microcar lätta vikt och smidighet.

Historia

Smarta bilar började sälja i USA i januari 2008, finns i tre coupe och två konvertibla modeller, med plats för två. Strömförsörjning av Smart Fortwo är en 1,5-liters, tre-cylindrig motor.

Storlek

Smart bil väger 1.700 pounds och är knappt 9 fot lång. Även om små, fick fordonet utmärkta krockbetyg i 40 mph tester av Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).

Säkerhetsanordningar

Smart bilen är utrustad med aktiva och passiva säkerhetsfunktioner. Dessa inkluderar låsningsfria bromsar, elektronisk stabilitetskontroll, antislirregleringen och kurvtagning bromskontroll för att minska risken för olyckor.

oro

Smart Fortwo lätta vikt och liten storlek är oro för säkerheten, bör en krasch inträffar med en större personbil, lastbil eller sport utility vehicle (SUV). Skador och dödsfall är högre för mindre fordon än för större.

Varning

Smart bilens utmärkta krocktest betyg betyder inte att det är säkrare än ett större fordon som fick en lägre krasch betyg. Eftersom smart fortwo är lätt, skulle det vara mindre säkra i en kollision med ett sådant fordon.