XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur rengör jag Bakom panel en storbilds-TV?


Ramen är den ram som inrymmer TV-skärmen själv. En ram kan rengöras med samma metod och material som din stora TV-skärmen. Den enda utmaningen att nå bakom bezel är om TV är en platt skärm monterad på väggen. De material som används vid tillverkning av stora eller platt-TV skiljer sig från äldre TV-modeller. På grund av detta, vissa rengöringsprodukter är inte bra för det, och kan orsaka skador. Med rätt kombination av rengöringsprodukter på rätt sätt bör hålla din ram i toppform.

Instruktioner

1 Flytta TV försiktigt ut från väggen och ställ den nedåt på ett stativ eller på en mjuk yta som inte är sannolikt att repa den.

2 Damm infattningen (och TV) med röret duster. Endast gälla de andra rengöringsmedel om du ser fläckar eller vet att ramen har gjorts smutsiga nyligen.

3 Applicera små mängder av gel rengöringsmedel till trasa och torka bort kvarvarande ränder eller fläckar. Använd så lite rengöringsmedel som möjligt att rengöra ramen och andra delar av uppsättningen, som på skärmen.

Tips

  • Om TV: n inte kan tas bort från väggen, och det finns inte tillräckligt med spel mellan det och väggen för att använda en duk bakom det, prova damning det med tryckluft. Denna luft kommer i en burk som utövar den i en mycket tunn ström, sprängning damm från dess sedimente plats. Tryckluft finns på järnhandeln.