XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Om du nyligen haft en olycka med en person vars fordon var oförsäkrat, kan polisen som kom till olycksplatsen har biljett oförsäkrade föraren om ditt tillstånd kräver att alla förare har auto försäkring. Staterna skiljer sig försäkringskrav. Om du känner till någon som för närvarande kör utan försäkring i ett tillstånd som kräver Bilförsäkringar, kan du ringa din statens avdelning licensiering att anmäla honom.

Instruktioner

1 Samla så mycket information som möjligt om oförsäkrade förare. Har hennes registreringsnummer, adress och namn, om det är möjligt. Motorfordonsavdelningen kan identifiera en förare av plattor som utfärdats och inte åter upphör när försäkrings.

2 Ring din stat motorfordon avdelning. Om du inte har telefonnumret går till statens webbplats för att lokalisera den. Vissa stater använder separata avdelningar som hanterar oförsäkrade förare, men din bil avdelning kan ge dig rätt kontaktuppgifter, enligt bilförsäkring webbplats.

3 Ring och använda anvisningarna för att överföra till institutionen licensiering. När du är ansluten, förklara att du vill rapportera en oförsäkrade förare och förse representations med all information du har.