XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur programmerar jag en universell fjärrkontroll till min DVD-spelare?


Med tekniken förändras så ofta det är allt svårare att hålla jämna steg med de produkter, och när vi gör, nyare, mer effektiva och billigare blir tillgängliga. Som förändrade elektronik är en del av livet, med tre olika fjärrkontroller för att driva tre maskiner som är avsedda att arbeta tillsammans kan vara en mardröm. En lösning, universalfjärrkontroller kan göra ditt liv enklare eftersom du inte längre behöver ha en fjärrkontroll för tv: n och en annan för din DVD-spelare.

bestämma Need

Innan du köper en universell fjärrkontroll för att styra både din TV och DVD-spelare, måste du bestämma vilken fjärr kommer bäst tjäna ditt syfte. Många tillverkare gör universalfjärrkontroller och priserna varierar vanligtvis från $ 10 till över $ 400. CNET säger att de högst rankade, mest tillförlitliga universalfjärrkontroller är de som gjorts av Logitech (se referens 1).

De dyrare universalfjärrkontroller erbjuder funktioner som du kan eller inte kan behöva. Dessa inkluderar, men är inte begränsade: bakgrundsbelyst display, LED läsa panel, pekskärm, antal maskiner kan hantera, etc. Vanligtvis, om du funderar på att bara använda din TV och DVD-spelare, en billig modell kommer att göra fint.

De mer kostsamma universalfjärrkontroller

Välja Remote

När du väljer din nivå av behov, är det dags att välja ett märke av universalfjärrkontroll. De flesta billiga fjärrkontroller är grundläggande och därför anges i enlighet därmed. Det viktigaste för sak att notera är märket på din TV och DVD-spelare.

Markera kryssrutan förpackning av universalfjärrkontroll. Det kommer tydligt ange märken TV och DVD-spelare fjärr stöder.

Programmering Universal Remote

Programmera fjärrkontrollen varierar beroende på märke men vanligtvis består av att trycka på "Prog" -knappen tills lampan blinkar två gånger och sedan in i en tre-siffrig kod som används för att driva ditt varumärke TV och DVD-spelare. När du ange koden, trycker du på "Prog" knappen igen.

Observera att det finns flera koder för några populära märken som Sony. När du ange koden, prova att byta kanal eller volym. Om det fungerar, du har programmerat TV.

Gör samma sak för din DVD-spelare, tryck på "Prog" på fjärrkontrollen och ange koden för din DVD-spelare. Prova att stänga av spelaren och på, programmera den med andra koder tills det fungerar.